OSKRBA NA DOMU

OSRKBA NA DOMU

Ponudba Oskrbe na Domačem Naslovu

 • Osebna Nega:

  Pomoč pri vsakodnevnih higienskih opravilih (umivanje, oblačenje).Spremljanje in zagotavljanje osebne nege v skladu s potrebami stranke.

 • Zdravstvena Negovanje:

  Nadzor in spodbujanje jemanja zdravil.Redno merjenje vitalnih znakov.Sodelovanje z zdravstvenimi strokovnjaki za zagotavljanje ustrezne zdravstvene nege.

 • Prehrana in Kuhanje:

  Priprava prilagojenih obrokov glede na prehrambene potrebe stranke.Spremljanje prehranjevalnih navad in spodbujanje zdrave prehrane.

 • Družabne Dejavnosti:

  Druženje in pogovori za preprečevanje osamljenosti.Aktivnosti za ohranjanje mentalne vitalnosti.

 • Pomoč pri Gospodinjskih Opravilih:

  Osnovno čiščenje in urejanje doma.Pranje perila in likanje.Pomoč pri nakupih in drugih vsakodnevnih opravilih.

 • Prevozi:

  Prevozi k zdravniku, lekarno, trgovino in drugim nujnim mestom.

 • Podpora Nosečnicam (po potrebi):

  Prilagojena pomoč glede na potrebe nosečnice.Spremljanje zdravstvenega stanja in nudenje potrebne podpore.

Cenik: Ponudba je prilagodljiva in se oblikuje glede na specifične potrebe stranke. Stroški so odvisni od obsega storitev in pogostosti oskrbe.

Pogoji: Določitev urnika oskrbe v soglasju s stranko.Prilagodljivost glede na spremembe v potrebah stranke.Mesečno ali tedensko poročanje o opravljenih storitvah. Za dodatne informacije ali prilagoditve glede na vaše potrebe, smo dosegljivi za individualni posvet.dodaj

ZA DELODAJALCE

Posredovanje dela in delavcev se predstavlja kot zanesljiv partner tako za delodajalce kot tudi za iskalce zaposlitve. S posvečenim pristopom k posredovanju dela omogočamo učinkovito povezovanje podjetij z usposobljenimi in motiviranimi delavci. Z bogatimi izkušnjami v industriji nudimo strokovno svetovanje, prilagodljive rešitve ter hitro in učinkovito iskanje kvalificiranih kadrov. Naš cilj je zagotoviti optimalno zadovoljstvo tako delodajalcev kot zaposlenih, s čimer gradimo dolgoročna in uspešna partnerstva v svetu dela.

Posredovanje delavcev igra ključno vlogo v sodobnem poslovnem okolju, kjer dinamika trga dela terja prilagodljivost in učinkovitost. Posredovanje delavcev in posojanje delovne sile sta postala nepogrešljiva orodja za podjetja v iskanju kvalificiranega kadra, hkrati pa nudita tudi izjemno priložnost za posameznike, ki iščejo nove zaposlitvene priložnosti. Stremimo k ustvarjanju mostov med podjetji in delavci, ki omogočajo uspešno sodelovanje in rast obeh strani.

Ena od ključnih funkcij za posredovanje delavcev je natančno prepoznavanje potreb delodajalcev ter usklajevanje le-teh s kompetencami in pričakovanji potencialnih kandidatov. S stalnim izpopolnjevanjem našega znanja o trendih na trgu dela in specifičnih zahtevah panog, v katerih delujemo, smo sposobni zagotavljati visoko kakovostno posredovanje delavcev. S tem se podjetjem omogoča, da hitro in učinkovito zapolnijo kadrovske vrzeli, hkrati pa zmanjšujejo administrativno breme, povezano s postopki zaposlovanja.

Posojanje delovne sile, kot ena izmed storitev, prinaša dodatno fleksibilnost za podjetja, ki se srečujejo s sezonskimi nihanji ali projektualnim delom. S sposobnostjo prilagajanja števila zaposlenih glede na trenutne potrebe podjetja omogočamo podjetjem, da ohranijo optimalno delovno silo, obenem pa zmanjšujejo stroške zaposlovanja na dolgi rok. Skrbimo za celoten postopek, vključno s selekcijo, izobraževanjem ter upravljanjem administrativnih in pravnih vidikov zaposlovanja, kar podjetjem omogoča osredotočanje na njihovo osnovno dejavnost.

Posredovanje delavcev mora graditi na zaupanju med delodajalci in delavci. Zato se zavezujemo k spoštovanju etičnih standardov ter transparentnosti v vseh naših poslovnih odnosih. V iskanju ustreznih kandidatov izvajamo temeljite preglede in preverjanja, kar zagotavlja, da so naši delavci usposobljeni, motivirani ter ustrezajo specifičnim zahtevam delovnega mesta.

Poleg tega se aktivno vključujemo v izobraževalne programe ter spodbujamo razvoj kariere posameznikov, kar ne le koristi podjetjem, temveč prispeva tudi k trajnostni rasti zaposlenih. S tem smo ne le pomoč za posredovanje delavcev, ampak tudi partner v gradnji trajnostnih in uspešnih kariernih poti.

V zaključku, posredovanje delavcev stremi k temu, da postane nepogrešljiv člen v ekosistemu trga dela, ki omogoča optimalno sodelovanje med podjetji in delavci. S prilagodljivostjo, strokovnostjo ter predanostjo ustvarjamo vrednost za vse vpletene strani, oblikujemo pozitivno delovno okolje ter soustvarjamo uspešne zgodbe na področju zaposlovanja.

ZA ISKALCE DELA

Iskanje zaposlitve je pomemben korak v življenju vsakega posameznika, saj vpliva na njegov osebni in poklicni razvoj. Za posredovanje delavcev je tu, da olajša in izboljša vašo izkušnjo iskanja zaposlitve ter vam pomaga najti pravo priložnost, ki se ujema z vašimi kompetencami, cilji in pričakovanji.

V današnjem konkurenčnem okolju je iskanje zaposlitve lahko zahtevno, vendar smo tukaj, da vam pomagamo premagati izzive in odpreti vrata novim priložnostim. Združujemo izkušene svetovalce in široko mrežo podjetij, kar nam omogoča, da vam ponudimo širok nabor kariernih možnosti v različnih panogah in sektorjih.

Ena od prednosti sodelovanja z nami je, da smo povezani s številnimi uglednimi podjetji, ki iščejo kvalificirane talente. Ne le, da vam omogočamo dostop do raznolikih delovnih mest, temveč tudi nudimo strokovno svetovanje pri pripravi vaše prošnje, izdelavi življenjepisa ter pripravi na razgovore za zaposlitev. Naš cilj je ne le najti vam zaposlitev, temveč vam pomagati graditi trajno in uspešno kariero.

Pri iskanju zaposlitve je pomembno, da vaše veščine in izkušnje pridejo do izraza. Pomagamo vam prepoznati vaše močne točke ter vam svetuje, kako jih najbolje predstaviti delodajalcem. Poleg tega vas usmerjamo pri razvijanju novih veščin, ki so ključne za vašo želeno področje dela, kar povečuje vašo konkurenčnost na trgu dela.

Zavedamo se, da vsak posameznik prinaša edinstven nabor znanja, izkušenj in ambicij. Zato se posvetimo posameznikom in skupaj z vami oblikujemo karierno pot, ki se sklada z vašimi cilji. Prizadevamo si za dolgoročna partnerstva z iskalci zaposlitve in sledimo vašemu napredku, tudi ko najdete novo zaposlitev.

Poleg tega aktivno spremljamo trg dela in vas obveščamo o najnovejših trendih in priložnostih. S tem zagotavljamo, da ste vedno na tekočem s spremembami v industriji in da lahko prilagodite svojo kariero glede na nove izzive in priložnosti.

Ne glede na to, ali ste v začetni fazi kariere, iščete spremembo poklicne poti ali želite napredovati v svoji trenutni vlogi, smo tu, da vam pomagamo. Posredovanje delavcev verjame v moč sodelovanja in vam stoji ob strani pri doseganju vaših poklicnih ciljev. Skupaj bomo gradili most do vaše naslednje zaposlitvene priložnosti in oblikovali vašo uspešno karierno pot.

Kontaktne informacije

AQ d.o.o. poslovalnica
1000 LJUBLJANA
Slovenčeva ulica 24

 • Tel: 01/ 43-13-085
 • GSM: 051 334 978
 • Tel/Fax: 01/ 43-15-204
 • e-mail: info@aqdoo.si